Розшукуються бізнесмени: у Харкові стартувала чергова хвиля проекту «Новий відлік»

Марина Чайка  |  П'ятниця, 20 квітня 2018, 18:01
«Новий відлік» - це соціальний проект, спрямований на допомогу всім охочим розпочати, розвинути чи відновити підприємницьку діяльність. Його організаторами вкотре виступила «Асоціація приватних роботодавців».
Розшукуються бізнесмени: у Харкові стартувала чергова хвиля проекту «Новий відлік»

"Сама основа проекту залишилася такою ж, як і три роки тому. Учасники «Нового відліку» проходять бізнес-курс, отримують основи підприємницької діяльності,- розповів керівник програми Олександр Чумак.­ – Членами проекту можуть бути переселенці, учасники АТО та їх родини, а також мешканці міста. Представнику кожної соціальної групи буде надана відповідна квота".

Нагадуємо, що участь у даному проекті безкоштовна, необхідно лише заповнити заявку. Головна умова – наявність практичної та життєздатної бізнес-ідеї та бажання відкрити або розширити власний бізнес.  Заняття першої групи розпочнуться вже з 23 травня.

Навчання триватиме 1,5 місяця. Як зазначено на офіційному сайті проекту, за цей період часу учасники пройдуть повний бізнес-курс, знання отримані в ході якого допоможуть у започаткуванні та розвитку власного бізнесу від ідеї до її реалізації; отримають менторську підтримку при написанні бізнес-плану; їм випаде нагода потрапити у бізнес-середовище, обмінятися досвідом з учасниками подібних проектів; презентувати бізнес-план потенційним інвесторам, які зацікавлені у яскравих ідеях.  

6 хвиля проекту була трохи змінена: процес менторінгу, написання бізнес­-плану, відбуватиметься майже паралельно з процесом навчання. Така форма роботи виявилася дуже ефективною: отримані знання на заняттях можна відразу ж використати при складанні свого бізнес-плану під керівництвом ментора.

У цьому році вимоги конкурсного відбору дещо посилені: пріоритет буде наданий тим учасникам, бізнес-ідеї яких максимально відповідатимуть харківському бізнес-середовищу.

"Будь-яка цільова аудиторія буде підтримана, переселенцям, учасникам АТО надаватимуться окремі квоти. Кожна соціальна група матиме рівні можливості для участі в проекті",– зазначає Олег Поліщук, ментор програми.

Участь у проекті безкоштовна. Для участі в конкурсному відборі в проекті необхідно заповнити анкету за посиланням.

comments powered by HyperComments