У Харкові ремонтують дороги: транспорт пустили в об'їзд

Середа, 2 травня 2018, 21:38
Рух транспорту по проспекту Науки, на ділянці від вулиці Культури до проспекту Незалежності під час руху в бік площі Свободи, буде обмежено з 8:00 до 17:00 3 травня.
У Харкові ремонтують дороги: транспорт пустили в об'їзд

Як повідомили в Харківській міськраді, це пов'язано з ремонтом проїжджої частини.

На цей період рух транспорту буде організовано по вільній від робіт смузі.

Також з 9:00 до 18:00 3 травня буде заборонено рух тролейбусів по проспекту Науки і по проспекту Незалежності у напрямку до центру.

Тролейбус №2 курсуватиме так:
- частина тролейбуса №2: розворотне коло «пр. Жуковського »- вул. Академіка Проскури - Білгородське шосе - вул. Сумська - пл. Конституції;

- частина тролейбуса №2: розворотне коло «пр. Перемоги »- пр. Перемоги - вул. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - пр. Науки - розворотне коло «ст. м. «Наукова».

Також до 18:00 обмежено рух по пр. Ювілейному при русі в сторону Салтівського шосе.

На цей період пропуск транспорту буде організований по вільній від виконання робіт смузі.

Також з 9:00 до 18:00 3 травня буде заборонено рух тролейбусів по пр. Ювілейному, на ділянці від вул. Гвардійців Широнінців до розворотного кола «602 м / р». У зв'язку з цим, рух тролейбусів №19, 20 і 24 буде організовано наступним чином:

№19: вул. Одеська - пр. Героїв Сталінграда - пр. Льва Ландау - пр. Ювілейний - ст. м. «Академіка Барабашова»;

№20 - не ходить;

частина тролейбусного маршруту №24 (6 одиниць): ст. м. «Академіка Барабашова» - пр. Ювілейний - вул. Гвардійців Широнінців - розворотне коло «Північна Салтівка»;

частина тролейбусного маршруту №24 (4 одиниці) - не ходять.

Рух транспорту по вул. Клочківській - на ділянці від Бурсацького узвозу до вул. Ботанічній - заборонено з 8:00 3 травня до 20:00 4 травня.

Об'їхати закриту ділянку можна буде по прилеглим вул. Піскунівське або проїзду Рогатинському.
 
Автобус №305е на час робіт буде здійснювати об'їзд вказаної ділянки так: вул. Клочківська - вул. Піскуновська - проїзд Рогатинський - вул. Клочківська і далі за маршрутом.

comments powered by HyperComments