Haймeнший і нaйвіддaлeніший рaйон Xaрківської облaсті отримaє aвтодороги європeйського рівня – Світлична

П'ятниця, 4 травня 2018, 20:21
4 травня голова Xaрківської облдержадміністрації Юлія Світлична відвідала нaйвіддaлeніший із районів Xaрківської облaсті – Коломaцький. З робочою поїздкою і з нaгоди 25-pіччя paйону.
Haймeнший і нaйвіддaлeніший рaйон Xaрківської облaсті отримaє aвтодороги європeйського рівня – Світлична

У Коломаку глава області поспілкувалася із громадою, перевірила хід робіт на інфраструктурних об’єктах і провела нараду з керівництвом. Зокрема, Юлія Світлична озвучила громаді плани розбудови об’єктів освіти, культури, спорту та ЖКГ у районі.

«Буде зроблено ремонт у Коломацькому НВК. Тут зробимо спортивну залу, а також відремонтуємо та замінимо вікна на енергоощадні, щоб діти взимку могли комфортно займатися. Зробимо ремонт у Різуненківському НВК та в Шелестівському НВК – відремонтуємо дах, а також замінимо частину вікон, – сказала Юлія Світлична. – Працюватимемо над тим, щоб зробити новий майданчик зі штучним покриттям для всіх любителів футболу. Цього року також розпочнемо ремонт у Новоіванівському будинку культури та робитимемо ремонти місцевих доріг».

У Коломаку керівник області проінспектувала капітально відремонтовану вулицю Єгорова (центральну в селищі) і передала місцевій громаді ключі від нового шкільного автобуса, який було придбано за співфінансування ОТГ та обласного бюджету.

Юлія Світлична також завітала на свято з нагоди 25-річчя Коломацького району і привітала жителів з цією чвертьвіковою датою.

 

comments powered by HyperComments