На Висоті маршала Конєва 25 тисяч харків'ян долучилися до святкових урочистостей

Середа, 9 травня 2018, 17:33
У Харківській області урочисті заходи з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні обійшлися без конфліктів.
На Висоті маршала Конєва 25 тисяч харків'ян долучилися до святкових  урочистостей

Ті чи інші грубі порушення правопорядку зафіксовані не були, передає ГУ Національної поліції в Харківській області. Зокрема, квіти сьогодні покладали на Меморіальному комплексі «Слави» у Лісопарку, де зібралося 15 тисяч громадян, та на «Висоті Маршала Конєва», куди прийшло до 25 тисяч мешканців та гостей Харківщини. 

Зокрема, сьогодні безпеку під час масових заходів забезпечувало близько 2 тисяч співробітників Нацполіції. Як розповів начальник ГУНП в Харківській області Олег Бех, серед них були співробітники територіальних підрозділів, патрульної поліції, кінологи, кінна поліція, військовослужбовці Нацгвардії, курсанти відомчих вишів.  

Офіційні урочистості вже завершились, проте співробітники Національної поліції продовжують нести службу у посиленому режимі. До цього у них пройшли відповідні інструктажі. Тому зараз особовий склад здатен припинити будь-які правопорушення чи провокації. 

Нагадаємо, що сьогодні на території області проходять урочисті заходи, приурочені до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Будь-яких значимих правопорушень співробітниками поліції зафіксовані не були. 

 

comments powered by HyperComments