Харків'яни зможуть поділитися своїм баченням європейського майбутнього

Вівторок, 15 травня 2018, 08:02
У місті пройде кампанія «Міста для Європи - Європа для громадян», яка має залучити свої учасників до діалогу.
Харків'яни зможуть поділитися своїм баченням європейського майбутнього

Харків приєднується до кампанії «Міста для Європи - Європа для громадян», у межах якої відбудеться збір ідей громади для будівництва справедливішого та стабільнішого соціуму. Як передає Департамент міжнародного співробітництва, її мета полягає у тому, що залучати громадян до діалогу  про майбутнє, спонукати представників влади створювати суспільство, у якому люди залишаються на першому плані, і вплинути на процес прийняття рішень в Європі.  

Харків є єдиним українським містом, яке не тільки долучилося до даної кампанії, а є ще асоційованим членом міжнародної організації «ЕВРОСІТІЗ». Щоб розповісти про своє бачення майбутнього Європи, потрібно відправити організаторам заходу листівку з пропозицією. Текст має починатися зі фрази «Моя Європа у 2030 році...».  

Подати заяву можна через сайт кампанії «Міста для Європи - Європа для громадян». Лист може бути заповнений будь-якою мовою. Згодом отримані ідеї перепадуть місцевим, національним та європейським лідерам під час щорічної конференції організації «ЕВРОСІТІЗ», яка буде проходити з 28 по 30 листопада цього року у місті Единбург (Шотландія). 

comments powered by HyperComments