Юлія Світлична поспілкувалася із мешканцями на святі Богодухівського району

Неділя, 20 травня 2018, 08:53
Голова Харківської облдержадміністрацію Юлія Світлична привітала богодухівчан з 95-річчям району.
Юлія Світлична поспілкувалася із мешканцями на святі Богодухівського району

На завершення робочої поїздки на Богодухівщину губернаторка відвідала святковий захід у районному центрі, де поспілкувалася з тамтешньою громадою.

Юлія Світлична відзначила, що район зараз активно розвивається. Тут реалізується низка інфраструктурних проектів, реконструюються об'єкти освіти, культури та охорони здоров'я. На часі – старт у районі проекту «Енергія світла».

«Цього року починаємо ремонт будинку культури, вже розпочали роботи на дорозі на Охтирку. Будемо робити ремонт у центральній районній лікарні, будуємо школу в Губарівці та чекаємо на надходження до району нового шкільного автобусу, - розповіла про плани розвитку Богодухівщини керівник області. -  Спільними зусиллями - завдяки потужній місцевій команді, депутатському корпусу, підтримці Президента України зможемо втілити  в життя проекти, які не реалізовувалися роками».

Також Юлія Світлична відзначила, що символічним є співпадіння 95-річчя району з Днем науки в Україні.

«Адже  Богодухівський район є батьківщиною видатного діяча – Василя Каразіна, який заснував Харківський університет, знаний у всьому світі», - сказала керівник області.

Святкові заходи в Богодухові продовжив концерт на центральній площі міста.

comments powered by HyperComments