У Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба випустили офіцерів: фото

Вівторок, 29 травня 2018, 15:34
Близько 350 випускників військового вишу поповнили лави офіцерів Збройних сил України.
У Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба випустили офіцерів: фото

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Серед випускників видового навчального закладу 6 завершили навчання із золотою медаллю та ще 13 - з дипломом з відзнакою. Також з-поміж молодих офіцерів було 10 осіб з досвідом участі в антитерористичній операції (ООС) на території Донецької та Луганської областей. Майже третина від усіх випускників є продовжувачами військових династій, а 50 - стали армійцями у третьому поколінні.

Зі знаменною датою винуватців урочистостей привітав командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-полковник Сергій Дроздов.

«Протягом багатьох десятиліть випускники університету створювали його славетну історію. На жаль, на 27-му році незалежності український народ платить надзвичайно велику ціну за право жити у вільній державі. Навічно залишилися в бойовому строю 28 випускників ХНУПС, які поклали життя за мирне небо. Новому ж поколінню офіцерів щиро зичу міцного здоров’я та службових досягнень в ім’я України», - сказав Сергій Дроздов.

Вже наступного тижня хлопці та дівчата прибудуть до нових місць служби і в новій ролі продовжать захищати Україну.

Раніше ми писали, що у жовтні 75 патріотів присягнули на вірність Україні. Тоді першокурсники Харківського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот» прийняли присягу.

Як раніше повідомляла «Справжня Варта», до харківської тероборони додалися нові бійці. Близько трьохсот харків'ян склали писягу після прохождення курсів ТРО

comments powered by HyperComments