Учасники Ігор героїв підтримають Клима - хлопчика, що вижив

П'ятниця, 8 червня 2018, 12:12
9 червня, в суботу, о 15:00 в сквері, що розташований на головній площі Харкова, почнуться Всеукраїнські змагання з кросфіту “Ігри героїв”, після чого відбудеться благодійний концерт #допомогти_Климу на підтримку Клима Клименко - хлопця, що вижив у 2015 році завдяки своїй мамі, яка прикрила його собою під час обстрілу Краматорську бойовиками. Клим переніс вже декілька операцій, і операції ще мають бути. На одній з ніжок зараз у Клима ортез.
Учасники Ігор героїв підтримають Клима - хлопчика, що вижив

Ветерани кажуть між собою: “Клим - наша людина, його треба підтримати”. Саме ветерани, хлопці, що і самі з протезами, які розуміють Клима, мабуть, краще за багатьох інших, запропонували провести концерт і збір благодійних коштів. Бо - “ми своїх не кидаємо!”

9 червня змагання “Ігри героїв” розпочнуться о 15:00 яскравою грою представників параолімпійської команди з баскетболу, а також показовим виступом ветеранів АТО, які тренуються в спортзалах “Малібу”.

А вже о 17:30, після нагородження переможців змагань, - годинний концерт, де виступатимуть артисти, які неодноразово підтримували і підтримують хлопців на передовій. Олександр Кварта, Неля Каблучка, Валерія Симулик, Анастасія Долапчі та Генадій Мезенцев - багато з них відомі завдяки телешоу “Хвилина слави” та “Україна має талант”, а цим літній вечором артисти подарують свої таланти харків’янам на користь Клима.

Всі кошти, що будуть зібрані під час змагань та концерту, будуть передані родині Климу для проведення реабілітаційних заходів та операцій хлопчика.

Адже час та місце зустрічі - 9 червня, суббота, о 15:00, сквер на площі Свободи.

comments powered by HyperComments