У Харкові експерти обговорять моніторинг місцевих бюджетів

П'ятниця, 22 червня 2018, 18:14
25 червня відбудеться круглий стіл «Громадський моніторинг місцевих бюджетів».
У Харкові експерти обговорять моніторинг місцевих бюджетів

Круглий стіл проводить Харківська обласна громадська організація «Асоціація приватних роботодавців» в рамках проекту «Відкритий бюджет. Інструмент громадського контролю» за підтримки Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

Мета круглого столу: за участю експертів, зацікавлених осіб і представників влади обговорити результати моніторингу місцевих бюджетів та розробити пропозиції до програм місцевого економічного розвитку.

Мета проекту «Відкритий бюджет. Інструмент громадського контролю»: залучення членів місцевих громад до процесу моніторингу місцевих бюджетів та допомога в розробці програм соціально-економічного розвитку суспільства.

До участі в круглому столі запрошені: депутати місцевих рад, представники Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської ОДА, представники Харківського, Дергачівського, Валківського та Печенізького районів (де був реалізований проект), експерти, представники громадських організацій, ЗМІ та інші.

Ключові експерти та спікери:

Олександр Чумак — керівник проекту, президент «Асоціації приватних роботодавців»
Олег Драгунів — провідний експерт проекту, голова правління ГМ «Харківська агенція місцевого економічного розвитку»
Сергій Бабин — експерт проекту.

Дата: 25 червня, Час: 11.00

Місце: Департамент економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації. Адреса: пл. Свободи 5, 3 під'їзд, 5 поверх, к. 507

Проект «Відкритий бюджет. Інструмент громадського контролю» реалізується ХОГО «Асоціація приватних роботодавців» за підтримки Національного фонду за демократію (NED)

comments powered by HyperComments