Світлична: Імідж Харківського фармацевтичного університету ще раз доводить, що харківська вища школа - в авангарді

Середа, 27 червня 2018, 16:06
Цьогоріч навчання у виші завершили 820 студентів, 77 з них – з відзнакою. 240 випускників - це іноземці, які представляють 23 країни світу.
Світлична: Імідж Харківського фармацевтичного університету ще раз доводить, що харківська вища школа - в авангарді

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Урочистості з нагоди випуску студентів Харківського національного фармацевтичного університету відбулися в Харкові сьогодні, 27 червня. 

Губернатор Харківської області Юлія Світлична привітала присутніх з тим, що вони успішно звершили навчання. Також вона побажала вчорашнім студентам досягати найвищих цілей, а також розвиватися як фахівці і надалі. 

«Вам поталанило, тому що ви отримали дипломи унікального, єдиного в країні фармацевтичного вишу. Потужний професорсько-викладацький колектив дав вам знання, завдяки яким ви зможете прославляти фармацію далеко за межами нашої країни і досягати результатів, - звернулася керівник області до присутніх. - Наснаги випускникам і велика вдячність викладачам за те, що харківська фармацевтична школа задає тон фармації всієї України і світу».

Голова ХОДА зауважила, що сьогодні в Національному фармацевтичному університеті навчаються близько 1500 іноземних студентів.

«Імідж цього вишу ще раз доводить, що харківська вища школа - в авангарді. Ми готуємо спеціалістів, долучаємося до наукових програм, до виробничих процесів і розвиваємо галузь фармації в цілому. Університет має велику кількість спільних проектів та договорів з фармацевтичними університетами світу, що дає можливість розвивати наукову та продуктивну базу. Студентам потрібно лише використовувати всі можливості та програми, які сьогодні є в державі», - наголосила Юлія Світлична.

Нагадаємо, заходи з нагоди випуску студентів з вишів Харкова відбуваються протягом червня. Губернатор вже привітала випускників медуніверситету, а також випускників НТУ "ХПІ". 

comments powered by HyperComments