Легендарного харківського футболіста Олександра Горяїнова нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня

Четвер, 28 червня 2018, 16:35
Відповідний Указ №188 «Про відзначення державними нагородами з нагоди Дня Конституції України» Президент Петро Порошенко підписав 27 червня.
Легендарного харківського футболіста Олександра Горяїнова нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня

«За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм постановляю нагородити орденом «За заслуги» ІІІ ступеня Горяінова Олександра Григоровича - тренера та воротаря футбольного клубу «Металіст 1925», - йдеться в документі.

Раніше ми вже повідомляли про намір губернатора Харківщини Юлії Світличної ініціювати перед Президентом України питання нагородження Олександра Горяїнова орденом «За заслуги».

Про це вона повідомила 23 травня, коли на стадіоні «Металіст» відбувся прощальний матч легендарного голкіпера харківської футбольної команди та тренера воротарів «Металісту 1925» Олександра Горяїнова.

«Ця людина - абсолютний рекордсмен за кількістю проведених матчів за харківський «Металіст». Людина, яка увійшла в історію як автор найдовшої «сухої» серії чемпіонату України. І це наш земляк - харків'янин. Саме такі люди пишуть історію українського футболу. Саме такими людьми пишається Харківська область», - сказала керівник регіону.

comments powered by HyperComments