На Харківщині приділяється увага розвитку спортивної інфраструктури — Світлична

Неділя, 1 липня 2018, 10:59
На даний момент в регіоні проходить будівництво Красноградського ФОКу.
На Харківщині приділяється увага розвитку спортивної інфраструктури — Світлична

На сьогоднішній день там були завершені фундаментні роботи та сформована чорнова підлога, завершені роботи зі встановлення арочних ферм. Зараз монтується каркас будівлі. Найближчим часом мають стартувати роботи з облаштування фундаменту адміністративно-побутової  частини.   

"Приділяємо розвитку спортивної інфраструктури Харківщини особливу увагу і робимо те, чого область не бачила десятиріччями, — наголосила Юлія Світлична, —  вже маємо збудовані ФОКи в Первомайському та Вовчанському районах і в Пісочині Харківського району. Красноградський, а також Золочівський комплекси плануємо відкрити цього року". 

За її словами, вже було спроектовано фізкультурно-оздоровчий комплекс і вже почалося будівництво в Краснокутську. Також вже наявні проекти таких комплексів у Дергачах, Чугуєві, Покровці, ведеться проектування ще в кількох населених пунктах. 

Типовий проект ФОКів був схвалений Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Зокрема, його планують поширити по інших регіонах країни. 

Зокрема, Світлична також наголосила на комплексному підході до розвитку спортивної інфраструктури регіону. Наприклад, в усіх районах будуються міні-футбольні майданчики зі штучним покриттям. А не так давно завершилася реконструкцію стадіону «Авангард» у Змієві, будується стадіон у Дергачах. Тривають роботи в спортивній школі «ХТЗ», де не було ремонту останні 30 років. 

comments powered by HyperComments