Харківські митці можуть продемонструвати свої таланти до Дня Незалежності

Вівторок, 3 липня 2018, 13:23
В Харківській області розпочався мистецький конкурс митців «Ненька», приурочений до Дня Незалежності України.
Харківські митці можуть продемонструвати свої таланти до Дня Незалежності

Кращі роботи будуть експонуватися на виставці, яка буде проходити з 16 серпня по 1 вересня в галереї "Мистецтво Слобожанщини". У конкурсі "Ненька" беруть участь скульптори, художники , майстри декоративно-ужиткового  мистецтва та фотографи. Ініційований він був КЗ «ООМЦКМ» та присвячений святкуванню Дня Незалежності України.  

Центральними темами цього конкурсу стане материнство, любов до Батьківщини, усвідомлення себе, як частини України, і України – як частини світу.  

Всі охочі взяти участь в даному конкурсі повинні надіслати заявку. Робіт має бути не більше п'яти. Учасники мають вказати формат робіт, техніку виконання, назву та рік створення. Має також бути невелика біографічна довідка, фото та контактний телефон. Все це треба надіслати до 30 липня 2018 року за електронною адресою:  oblgallerymc@gmail.com

Згодом організатори відберуть кращі роботи, які будуть презентовані на підсумковій виставці. До оргкомітету будуть входити експерти з галузі мистецтвознавства. Вони мають дати об'єктивну оцінку роботам в межах конкурсу.  

Переможці конкурсу нагородять дипломами, а автори, що посядуть перші місця в кожні з номінацій, зможуть провести в галереї вже свою творчу зустріч. Також їх роботи презентують на виставці «Ненька» у наступному році.  

comments powered by HyperComments