Завдяки зусиллям команди губернатора Світличної харківська освіта – найкраща в Україні - Бабічев

Неділя, 22 липня 2018, 12:08
Три останні роки Харківщина, за офіційними рейтингами Кабінету міністрів України, посідає перше місце щодо доступності і якості освіти.
Завдяки зусиллям команди губернатора Світличної харківська освіта – найкраща в Україні - Бабічев

Про це в ефірі програми "Відзеркалення" повідомив заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев.

«Це один з небагатьох показників, за яким ми випереджаємо місто Київ. Це різні складові: і дошкільні навчальні заклади, і межа позашкільних навчальних закладів – ми дійсно її зберегли. У нас жоден позашкільний навчальний заклад, дитячо-юнацька спортивна школа не закрилася – ми навпаки їх відкриваємо. Це і підвезення дітей, і комп`ютерізація, і результати ЗНО. Тому це спільні зусилля всієї команди губернатора Юлії Світличної. Освіта і наука для Харківської області – це головне, це фундамент того, що відбувається в нашій області», - повідомив Анатолій Бабічев.

Нещодавно наша національна збірна  повернулася з Міжнародної олімпіади з математики. Вперше в історії Україна посіла 4 місто.

«З 6 учасників збірної команди 4 - харків`яни. Як завжди, харківська математична школа – найкраща в Україні», - сказав він.

За словами Бабічева, незабаром відбудуться олімпіади з фізики та інформатики. Ми знов можемо чекати на високі місця за результатами цих змагань.

«Ми ще раз підтверджуємо, що ми не лише в Україні найкращі, ми найкращі в світі. І головне – зберегти тих дітей з середньої школи у вищій школі, щоб вони працювали на благо нашої України», - резюмував Анатолій Бабічев.

comments powered by HyperComments