На Харківщині обіцяють більше уваги приділити проблемі торгівлі людьми

Понеділок, 23 липня 2018, 18:03
Нещодавно тема протидії торгівлі людьми була обговорена під час селекторної наради.
На Харківщині обіцяють більше уваги приділити проблемі торгівлі людьми

Під час міністерської наради, де були присутні представники всіх регіонів України, була обговорена підготовка до відзначення Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми. 30 липня у кожному українському місті пройде інформаційна кампанія, під час якої буде привернена проблема торгівлі людьми.  

За словами заступника міністра соціальної політики України Наталії Федорович, що про увагу, яку приділяють цьому питанню на Харківщині, свідчить кількість задокументованих статусів осіб, що постраждали від торгівлі людьми. Вона також зазначила, що за підсумками минулого року їй хочеться подякувати за роботу харківському Департаменту соціального захисту населення. Також вона висловила сподівання, що цього року Харківщина втримає показники.  

Зокрема, директор Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації Юрій Шпарага  відзначив важливість організації роботи з цього питання. За його словами, зараз важливо вчасно налагодити координацію дій з представниками Нацполіції України. Так можна буде не тільки виявляти постраждати постраждалих від торгівлі людьми, а й запобігати таким випадкам. 

comments powered by HyperComments