Світлична розповіла про плани щодо оновлення Кегичівського ліцею

П'ятниця, 27 липня 2018, 17:14
У Кегичівському ліцеї вже замінили 318 вікон, оновили актову залу, кабінети хімії та інформатики.
Світлична розповіла про плани щодо оновлення Кегичівського ліцею

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Губернатор Харківської області Юлія Світлична повідомила також, що на цьому оновлення навчального закладу не закінчиться. У зв`язку, у тому числі, з тим, що з першого вересня Кегичівський ліцей стає опорним. Тож, вже виділені кошти на покупку нового обладнання ще для декількох кабінетів. 

Як розповіла директор ліцею Тетяна Руденко, останнім часом заклад преобразився. Були замінені всі вікна, це більше 300 штук. Ще продовжуються роботи на дахах корпусів ліцею. 

Тетяна Руденко підкреслила, що школа була побудована більше 40 років тому, і за цей час зараз були вложені найбільші суми на оновлення закладу. Вона висловила подяку голові ХОДА та голові району. 

Окремої уваги заслуговує кабінет інформатики. Тут тепер є сучасна техніка, нові меблі, родзинка приміщення - інтерактивна дошка. Учні навіть влітку йдуть до школи, щоб опробувати новинки. 

Губернатор, перебуваючи у ліцеї, передала дирекції закладу ключі від нового шкільного автобуса, на якому учням буде зручно діставатися школи. 

Нагадаємо, цього року стартують роботи з оновлення у Краснопавлівській школі в Лозівському районі, Зміївському ліцеї та Олексіївській школі у Первомайському районі. Необхідні гроші були виділені з Державного фонду регіонального розвитку. Під час робіт буде застосований інший підхід до будівництва, капітального ремонту та реконструкції навчальних закладів.

comments powered by HyperComments