У Краснокутську встановили яблуневий рекорд

Субота, 1 вересня 2018, 11:34
Під час святкування 95-річчя району тут виклали найбільшу карту нашої держави з яблук. Їх склали аж 28,5 тисячі – стільки ж, скільки жителів району.
У Краснокутську встановили яблуневий рекорд

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Губернатор області Юлія Світлична поклала в панно останнє яблучко, оскільки вона є депутат від цього району.

«Шановна громадо! Я щиро вітаю вас з днем народження! – виконавши почесну місію, звернулася до всіх учасників свята керівник області. - Попереду в нас велика кількість справ, нам потрібно розбудовувати район. Сьогодні ми відкрили новий дитячий садочок на 70 додаткових місць. Також у Краснокутську побудуємо новий фізкультурно-оздоровчий комплекс, який здамо наступного року. Продовжимо ремонт районної лікарні - сьогодні завеземо нове обладнання туди. У Пархомівці капітально відремонтуємо Будинок культури, а також школу. Будемо в районі будувати 2 нові сільські амбулаторії, в 3-х населених пунктах зробимо освітлення за програмою «Енергія світла». У 4-х населених пунктах капітально відремонтуємо водопостачання. І так зробимо 30 об’єктів по всьому Краснокутському району. Коли є довіра до влади, коли влада відповідальна за свої слова, тоді можна реалізовувати такі гарні проекти!».

Святковий вечір у Краснокутську продовжив концерт за участю колективів району. Фінальним акордом свята став виступ Злати Огнєвич. 

comments powered by HyperComments