На Харківщині відремонтують міст через Сіверський Донець

Четвер, 6 вересня 2018, 12:15
В місті Ізюм тривають ремонтні роботу на мосту через річку Сіверський Донець.
На Харківщині відремонтують міст через Сіверський Донець

Ремонтні роботи стартували в середині травня 2018 року. З 1 вересня прохід по мосту для населення міста був відкритий. Як повідомили в прес-службі ХОДА, ремонт має бути завершений в  жовтні.  

Була проведена робота з посилення несних конструкцій додатковими металевими балками, піскоструминна обробка металевої поверхні мосту, а також ґрунтування та фарбування. Крім того, був замінений дерев'яний настил мосту дубовим брусом.  

Зокрема, в дитячому садку №6 за підтримки Уряду Німеччини через Товариство міжнародного співробітництва GIZ проводяться капітальні ремонтні роботи з впровадженням заходів з енергоощадження. 

Як зазначають у дошкільному навчальному закладі, там вже були замінені дерев’яні вікна на енергоощадні, відремонтована покрівля, утеплений фасад, зроблено горищне перекриття. Триває встановлення зовнішніх дверей та облаштування відкосів. 

Коштом міста відремонтують харчоблок. Зокрема, буде замінена електропроводка та відремонтована покрівля. 

Нагадаємо, що в Ізюмі триває реконструкція гуртожитка для переселенців. У будівлі вже встановлено вхідні двері та вікна, відремонтований дах, встановлена теплова рамка, проведено внутрішні роботи з перепланування простору. 

comments powered by HyperComments