Світлична в межах робочої поїздки відвідала відремонтоване відділення Шевченківської ЦРЛ

Понеділок, 24 вересня 2018, 13:30
Нещодавно в закладі утеплили фасад, відновили покрівлю, відремонтували ганок із встановленням пандусу, замінили всі вікна та двері
Світлична в межах робочої поїздки відвідала відремонтоване відділення Шевченківської ЦРЛ

Сьогодні, 24 вересня, Юлія Світлична відвідала Шевченківський район в межах своєї робочої поїздки. Там, зокрема, голова ХОДА відвідала центральну району лікарню. Вона розповіла, що даний заклад відвідує близько 130 000 осіб. Сам корпус, в якому, де розміщений районний центр первинної медико-санітарної допомоги, був збудований 35 років тому. З того часу він не бачив капітального ремонту. 

“Виправляємо цю несправедливість, – підкреслила Світлична, – загалом цього року приділяємо особливу увагу розвитку сфери охорони здоров’я на Харківщині: ремонти проходять у близько 20 медичних установах. Робимо все, щоб створити гідні умови як для лікарів, так і для пацієнтів”. 

Роботи в Шевченківській ЦРЛ були розпочаті наприкінці 2017 року. Як зазначила заступник головного лікаря ЦРЛ Наталя Несвоєва, за цей час було зроблено чимало роботи. Вже відремонтували покрівлю, провели утеплення стін, замінили вікна, двері, відремонтували східці, ґанки, встановили пандус, виконали роботи з упорядкування, організували місця для паркування.  

Зокрема, в Шевченківській ЦРЛ є окремі будівлі, де розташовані педіатричне, гінекологічне, хірургічне відділення, а також господарчі корпуси. Їх також мають оновити. В педіатричному та хірургічному відділеннях ЦРЛ вже почали замінювати вікна. Несвоєва розповіла, що була виготовлена проектно-кошторисна документація та пройдена експертиза для проведення внутрішніх робіт у поліклінічному корпусі.  

Нагадаємо, що нещодавно голова ХОДА відвідала Шевченківський район в межах своєї робочої поїдки. Вона розповіла, що на сьогоднішній день роботи тривають майже на 15 об’єктах. За словами Світличної, підтримка Шевченківського району Харківщини триває. Проходять роботи по відновленню місцевого ліцею та центру соціального обслуговування, доріг та об’єктів комунального господарства, закладів культури та районної лікарні, яку капітально не ремонтували майже 40 років.  

comments powered by HyperComments