До Харкова завітає понад 100 пар близнюків

Середа, 26 вересня 2018, 16:14
29 вересня в Харкові відбудеться Фестиваль близнюків Dafi Twins Day.
До Харкова завітає понад 100 пар близнюків

Вже було зареєстровано більше 100 пар близнюків, серед яких є навіть п'ятеро трійнят, передає PR-агентство «Bagels & Letters». Організатори заходу близько двох місяців шукали учасників з Харкові та області.

Стартує фестиваль з Параду близнюків у супроводі духового оркестру. А ключовим заходом стане «Конкурс подвійних талантів», де всі охочі учасники Dafi Twins Day продемонструють власні творчі здібності та позмагаються за цінні призи завершиться свято концертом хедлайнерів Фестивалю. Це буде унікальний музичний дует «Анна-Марія», солістки якого є близнючками

Парад близнюків вперше пройшов в Харкові 8 років тому. В заході взяло участь близько 100 пар учасників. У той день також відбувся Конкурс талантів серед близнюків, який викликав справжній захват глядачів. Dafi Twins Day-2018 обіцяє стати не менш пам'ятною подією.

Усі близнюки, які бажають взяти участь у Параді, але не встигли зареєструватися, зможуть зробити це безпосередньо до 29 вересня: онлайн за посиланням або в ТРЦ «Дафі» (вул. Героїв Праці, 9) з 10:00 до 22:00 на стійці адміністратора на 1-му поверсі. Організатори вітають нових учасників, але просять їх пройти реєстрацію якомога швидше, щоб можна було врахувати всіх. Адже ніхто з близнюків не повинен залишитися без подарунків на Dafi Twins Day.

Побачити Парад близнюків і повболівати за учасників «Конкурсу подвійних талантів» зможуть усі бажаючі 29 вересня на Фестивалі близнюків Dafi Twins Day. Вхід вільний.

comments powered by HyperComments