Світлична в межах робочої поїздки відвідала відремонтовані відділення Вовчанській ЦРЛ

Субота, 27 жовтня 2018, 19:43
У двох будівлях медичного закладу проводять капітальні роботи. На завершальному етапі зовнішні роботи в поліклініці ЦРЛ – тут замінили дах, вікна та двері й утеплили фасад.
Світлична в межах робочої поїздки відвідала відремонтовані відділення Вовчанській ЦРЛ

З ходом ремонтних робіт під час робочої поїздки до Вовчанського району ознайомилась голова ХОДА Юлія Світлична.

Тривають внутрішні роботи – поліклініку оновлюють повністю, замінюючи систему опалення, електропостачання, покриття підлоги та оздоблення стін. Роботи тривають і в хірургічно-травматологічному відділенні ЦРЛ. Тут замінили водопровід та каналізацію, а зараз оздоблюють стіни й стелю.

«Поліклініка та центральна районна лікарня  у Вовчанську не бачили ремонту 60 років. Ціле життя! Це необхідно було виправляти», - наголосила Юлія Світлична під час спілкування з колективом ЦРЛ.

Під час спілкування з колективом Вовчанської лікарні голова ХОДА наголосила: увага розвитку цього закладу, як і сфери охорони здоров’я загалом, приділятиметься й у подальшому.

«Медична сфера має розвиватися. Не тільки у Вовчанському районі, а по всій області ми взяли це питання під особистий контроль. Цього року ремонтуємо близько 20 медичних установ – деякі комплексно, деякі частково. Також оновлюємо обладнання. Сфери охорони здоров'я та освіти - гуманітарний блок - у нас в пріоритеті на найближчі 3 роки. Плануємо за 3 роки повністю привести до ладу медичну сферу області», - повідомила Юлія Світлична.

Нагадаємо, під час своєї робочої поїздки до Чугуївського району губернаторка запевнила, що влада області має на меті привести до ладу всі районні лікарні та зміцнити їх матеріально-технічну базу. У поточному році проходять ремонтні роботи у понад 20 закладах охорони здоров’я, а також в обласних лікарнях, що працюють у Харкові.

Вже стартувала підготовка до будівництва нового обласного онкоцентру.  За словами Світличної, відповідно до програми реформування сільської медицини, у поточному році в Чугуївському районі збудують дві нові амбулаторії – в Малинівці та Кам’яній Ярузі. 

До того ж, у наступному році у регіоні мають побудувати 50 нових амбулаторій. Роботи по 30 з них вже розпочаті. По решті почнуться наступного року. Амбулаторії з першого дня відкриття мають надавати якісні послуги в повному обсязі.

comments powered by HyperComments