Розберемося в кожній проблемі: Світлична провела особистий прийом на заводі «Південкабель»

П'ятниця, 2 листопада 2018, 10:07
На підприємстві, яке є лідером електротехнічної промисловості країни, керівник регіону поспілкувалася з колективом та провела особистий прийом.
Розберемося в кожній проблемі: Світлична провела особистий прийом на заводі «Південкабель»

Як повідомляє прес-служба ХОДА, виїзний прийом громадян на заводі «Південкабель» відбувся 1 листопада.

Губернатор зазначила, що традиційно більшість проблем, з якими звертаються люди, стосуються житлово-комунальної сфери, соціальних, побутових та транспортних питань.

 «Розберемося в кожній проблемі. Задоволена тим, що на підприємстві підтримуються наші вимоги щодо постійного збільшення зарплати. Цього року +40%, на наступний рік домовились про збільшення ще на 20% і зарплата складе 12 тис.грн. Такий підхід підтримую!», - написала Юлія Світличнана своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, голова ХОДА регулярно проводить прийоми громадян на об'єктах гуманітарної сфери (в лікарнях, вишах, у закладах культури) та на промислових підприємствах, а також у районах області. Так, керівник регіону 23 жовтня зустрілась з колективом Харківського університету харчування та торгівлі. Обговорили багато питань, привітала науковців з державними нагородами, повністю підтримала колектив та ініціюю перед центральною владою питання щодо присвоєння університету статусу Національного закладу.

comments powered by HyperComments