Рятувальники відпрацювали дії при пожежі із працівниками Харківської міської лікарні № 31

П'ятниця, 2 листопада 2018, 18:01
Лікарні та поліклініки - місця, де постійно перебуває багато людей, що вже робить дані об’єкти потенційно небезпечними на випадок виникнення пожежі. Добре відомо, що паніка набагато страшніша аніж сама пожежа. Тож важливо не розгубитися та вміти діяти у разі виникнення пожежі.
Рятувальники відпрацювали дії при пожежі із працівниками Харківської міської лікарні № 31

Саме з метою навчання громадян правилам поведінки у критичних ситуаціях рятувальники систематично проводять відпрацювання у робочих колективах. Так, 02 листопада у медичному закладі КЗ ОЗ «Харківська міська лікарня № 31», розташованого на території Новобаварського району м. Харкова по пр. Любові Малої, 2-А, відбулися об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту.

Фахівці Новобаварського райвідділу ГУ ДСНС ознайомили медичний персонал із причинами та наслідками виникнення пожеж, перевірили організацію та забезпечення евакуаційних заходів на випадок виникнення надзвичайних ситуацій на об’єкті, готовність об’єктового формування цивільного захисту до дій за призначенням тощо.

Окрім цього вогнеборці відпрацювали заходи з евакуації та запросили персонал взяти участь у практичному застосуванні вогнегасників. Кожен бажаючий мав змогу самостійно спробувати загасити умовну пожежу.

На завершення заходу ДСНСники продемонстрували аварійно-рятувальну техніку та спорядження, за допомогою якого щодня рятують людей.

comments powered by HyperComments