Світлична привітала з перемогами регбістів клубу «Олімп»

Вівторок, 13 листопада 2018, 12:59
Вітаючи спортсменів із заслуженою перемогою, Юлія Світлична відзначила, що зустрічі керівництва області з командою «Олімп» уже стали традиційними.
Світлична привітала з перемогами регбістів клубу «Олімп»

Як повідомляє прес-служба ХОДА, з гравцями, тренерами та менеджментом клубу керівник регіону Юлія Світлична та президент РК «Олімп» Олександр Ярославський зустрілися 13 листопада.

«Нам приємно, що остання наша зустріч мотивувала команду. І сьогодні вже в котрий раз ми засвідчуємо перемогу регбійної команди «Олімп», яка, як завжди, не підводить своїх уболівальників, тримає марку та залишається переможцем. Вітаємо з черговими перемогами та сподіваємося, що так буде й надалі!» - звернулась до учасників зустрічі голова ХОДА.

Цього року гравці клубу «Олімп» у 14-е перемогли на чемпіонаті України з регбі-15 та стали 9-разовими володарями Кубку України в цьому виді. Також команда є 9-разовим чемпіоном України та 6-разовим володарем Кубку України з регбі-7. До Харкова регбісти щойно повернулися з Угорщини, де в складі збірної України (на 80% складається з харківських спортсменів) перемогли збірну цієї країни.

«Я дуже гордий за нашу Харківщину, що ви відстоюєте її інтереси не тільки в Україні, але й за кордоном, - сказав гравцям і головному тренеру «Олімпу» та національної збірної України президент клубу Олександр Ярославський. - Радий за нашу національну збірну, кістяк якої складає «Олімп».

comments powered by HyperComments