Світлична обговорила боротьбу з корупцією з генеральним директором IDLO

Четвер, 22 листопада 2018, 17:42
Під час зустрічі із генеральним директором IDLO Айрін Хан голова ХОДА обговорила низку актуальних питань.
Світлична обговорила боротьбу з корупцією з генеральним директором IDLO

Під час зустрічі були підбиті підсумки проектів, які були реалізовані спільними зусиллями. Також обидві сторони позначили подальші плани співпраці. Директорка Міжнародної організації з правового розвитку Айрін Хан дала високу оцінку результатам спільної роботи щодо впровадження системи державних закупівель ProZorro та створення на Харківщині Регіонального центру послуг. За її словами, розвиток Харківської області та східних регіонів в цілому має велике значення не тільки для України, але й для всієї Європи.

За словами Світличної, в ході зустрічі були обговорені питання щодо подальшої співпраці в боротьбі з корупцією, прозорості публічних фінансів, забезпечення сумісності державних реєстрів. Також мова пішла про захист інтелектуальної власності, запровадження інноваційних підходів у промисловості та взаємодію з громадянським суспільством.

Під час спілкування з головою ХОДА генеральний директор IDLO також порушила питання можливого приєднання України до цієї організації. На сьогоднішній день до неї входить 30 країн. Сторони домовилися про спільні дії в цьому напрямку.

comments powered by HyperComments