В Харкові відкрили кримінальну справу за фактом нападу на будинок прибічника Ширяєва

П'ятниця, 23 листопада 2018, 15:22
На даний момент правоохоронці встановлюють обставини події, яка сталася по вулиці Двинській у Харкові.
В Харкові відкрили кримінальну справу за фактом нападу на будинок прибічника Ширяєва

23 листопада о 02.30 невідомі особи жбурнули пляшки із запалювальною сумішшю у приватний будинок, передає Відділ комунікації поліції Харківської області. В результаті нападу був пошкоджений фасад будівлі. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

За вказаною адресою виїхали керівники Основ’янського відділу поліції та співробітники слідчо-оперативної групи. Правоохоронцями було вилучено п‘ять скляних пляшок зі слідами кіптяви і маслянистої рідини та три скляні банки із залишками рідини.

Речові докази направлено на експертне дослідження. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі. На даний час поліцейські встановлюють обставини пригоди та осіб, причетних до скоєння злочину. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що вночі в Харкові троє осіб "коктейлями Молотова" закидали будинок Ігоря Пушкарьова, соратника колишнього командира "Східного корпусу" Олега Ширяєва. Про це він  повідомив на своїй сторінці в мережі Facebook. 

comments powered by HyperComments