Світлична привітала зі святом волонтерів Харківщини

Середа, 5 грудня 2018, 13:05
Коментар губернаторки Харківщини з нагоди Міжнародного дня волонтера розміщено на сайті ХОДА.
Світлична привітала зі святом волонтерів Харківщини

Вітаю зі святом волонтерів Харківщини! Безкорислива любов до людей, до своєї справи, до своєї Батьківщини – це та головна якість, яку обов'язково має кожен справжній волонтер. Сьогодні ми дякуємо людям, які насправді не чекають на славу, а роблять свою справу за покликом душі. Адже це внутрішня відповідальність - допомагати іншим та докладати зусиль, щоб зробити кращим свій край, свою країну та загалом світ.

Усі ми знаємо, наскільки багато зробили українські волонтери в часи Революції Гідності та на початку російської агресії. Багато тих проектів, які народилися в 2013 – 2014-му завдяки ентузіазму двох-трьох людей, сьогодні перетворилися на потужні організації. Українські волонтери стали вагомою рушійною силою розвитку нашої країни та тих перетворень, які відбуваються в кожній сфері життя.

Волонтери нашого регіону добре знають, що їх пропозиції, ідеї та проекти завжди знаходять розуміння й підтримку. Наше спілкування було й залишатиметься дружнім, відкритим, активним та ефективним.

Бажаю волонтерам Харківщини здоров'я, сил, енергії, наснаги, нових ідей, надійних друзів і партнерів та реалізації всіх задумів. Попереду багато роботи, й ми із задоволенням працюватимемо разом!

Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична.

Назагаємо, 25 жовтня   Юлія Світлична вручила відзнаки ХОДА громадським активісткам Олені Шержуковій та Ірині Маркевич. Під час зустрічі  керівник області також обговорила з діячками благодійної організації «БФ «Харків з тобою» подальші напрямки співпраці та спільні проекти. Вітаючи Олену Шержукову та Ірину Маркевич, Юлія Світлична відзначила, що дуже важливо й приємно, що така міцна команда, яка досягає результату, працює саме в Харківській області.

 

comments powered by HyperComments