Медичним закладам Первомайського району оновлюють автопарк

Понеділок, 17 грудня 2018, 17:42
Заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев передав медикам ключі від нових автівок для амбулаторій сімейної медицини у селах Михайлівка та Грушине.
Медичним закладам Первомайського району оновлюють автопарк

На урочистому заході Анатолій Бабічев привітав присутніх від імені голови ХОДА Юлії Світличної.

«Мені приємно бути присутнім на цій урочистій події. Я впевнений, що завдяки цьому транспорту буде врятоване не одне життя. На цьому зупинятися не будемо. Роботу щодо покращення матеріально-технічної бази закладів медичної сфери продовжимо й наступного року», - запевнив Анатолій Бабічев.

Голова Первомайської РДА Володимир Павленко розповів, що автівки були придбані коштом районного бюджету при співфінансуванні з сільським.

«Я впевнений, що ці машини забезпечать швидке підвезення хворих до лікувальних закладів. Автопарк нам, дійсно, потрібно оновлювати, адже транспорту - 15-30 років. План на цей рік ми виконали. У 2019 році плануємо придбати ще 4 машини», - сказав Володимир Павленко. 

Він також повідомив, що 2018-й у Первомайському районі був названий «Роком медицини».

«За підтримки голови ХОДА Юлії Світличної в селі Біляївка будується амбулаторія сімейної практики з житлом для лікаря. Програмою соціально-економічного розвитку на 2019 рік  затверджено будівництво ще однієї такої амбулаторії в селі Трійчате. Виділені кошти з обласного бюджету на ремонт та реконструкцію Первомайської центральної районної лікарні», - розповів Володимир Павленко.

comments powered by HyperComments