У Харкові можуть закрити автошколу, де навчалась Зайцева

П'ятниця, 4 січня 2019, 16:16
Слідство у справі про службове недбальство в автошколі, де навчалася Олена Зайцева, обвинувачена у ДТП, що сталося в центрі Харкова в жовтні 2017 року і внаслідок якого загинули шестеро осіб, виявило низку порушень у навчальному процесі.
У Харкові можуть закрити автошколу, де навчалась Зайцева

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, з посиланням на відділі комунікацій поліції в Харьківській області.

«У зв'язку з виявленими порушеннями, в період з 15 листопада по 15 грудня були направлені запити голові Державної акредитаційної комісії України, начальнику регіонального сервісного центру МВС в Харківській області та голові Державної акредитаційної комісії головного сервісного центру МВС з метою вирішення питань про позбавлення автошколи сертифіката про державної акредитації», - йдеться у повідомленні.

Вказується, що наразі відповіді з вищезазначених організацій не отримані.

Згідно з інформацією, отриманою слідством з регіонального сервісного центру МВС в Харківській області, 5 грудня 2015 року Зайцевой було видано посвідчення водія на право керування транспортними засобами категорії «В».

Нагадаємо, 18 жовтня о 20.45 на перехресті вулиці Сумській і пер.Мечнікова зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. На місці загинули п'ятеро людей, шестеро - госпіталізовані. Через кілька днів померла ще одна постраждала в аварії.

Київський районний суд Харкова 20 жовтня обрав для 20-річної водиетль Lexus Олени Зайцевої запобіжний захід у вигляді утримання під вартою (60 діб без права внесення застави). 8 листопада той же суд прийняв рішення взяти під варту другого учасника аварії - Геннадія Дронова - на 42 діб (без можливості внесення застави). Пізніше запобіжний захід був продовжений обом учасникам аварії. 

У серпні 2018 року Київський районний суд Харкова доручив розшукати і доставити на засідання Олену Федірко - нарколога, яка оглядала водія Lexus Олену Зайцеву після ДТП на Сумській. Суд задовольнив клопотання адвоката водія Volkawagen Геннадія Дронова про встановлення місцезнаходження свідка Федірко. Олена Федірко звільнилася з роботи і за місцем проживання не з'являється. Її не можуть знайти. Наступне засідання призначене на 11 вересня.

 

comments powered by HyperComments