Харківські абітурієнти можуть реєструватися на пробне ЗНО

Вівторок, 8 січня 2019, 15:36
Як передає Міністерство освіти та науки України, вже розпочалася реєстрація на пробне ЗНО.
Харківські абітурієнти можуть реєструватися на пробне ЗНО

З 8 до 31 січня всі охочі можуть пройти реєстрацію на пробне ЗНО. Зробити це можна на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Пробні тести пройдуть 16 та 23 березня. Участь в пробному оцінюванні не є обов’язковою. Отримані оцінки не будуть впливати на результати ЗНО. Пробні тести мають ознайомити абітурієнта з процедурою тестування.  

Процедура реєстрації на пробне ЗНО передбачає створення особистого кабінету на сайті відповідного регіонального центру. Ознайомитися з переліком центрів та закріплених за ними областей можна на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Пробні тести є платними, квитанцію можна отримати після реєстрації. Перепустка в електронному вигляді буде надана після оплати. В ній має бути вказаний час та місце проведення оцінювання.

16 березня можна пройти пробні тести з української мови і літератури, а 23 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов. Отримані результати будуть оприлюднені у кабінетах учасників до кінця березня.

 

comments powered by HyperComments