В Харкові двоє чоловіків вчини стрілянину, постраждав офіцер поліції (Фото)

Середа, 16 січня 2019, 10:32
Співробітники поліції вживають необхідні заходи щодо затримання осіб, причетних до стрілянини.
В Харкові двоє чоловіків вчини стрілянину, постраждав офіцер поліції (Фото)

За попередніми даними, двоє чоловіків, чиї обличчя були скриті балаклавами, напали на офіцера поліції. Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, інцидент стався на вулиці Краснодарській. Інформація  надійшла до Немишлянського відділу поліції 16 січня о 07:40. 

До потерпілого підійшли двоє невідомих осіб, коли той вийшов з під’їзду. Вони нанесли удар чоловіку, а потім зі невстановленої зброї декілька разів вистрілили йому в область голови. Нападники одразу втекли з місця події на авто темного кольору. Сам поліцейський був доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. 

Інформацію зареєстровали у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Немишлянського відділу поліції. Правоохоронцями будуть вжиті всі необхідні заходи задля встановлення осіб нападників та їх затримання. Для цього був оголошений план «Сирена». 

Співробітники харківської поліції закликають громадян, яким відома будь-яка інформація про напад, звертатися за телефонами: 7059300, 93-80-00, 93-50-40 або 102.
 

comments powered by HyperComments