Харківські ветерани та їх родини отримають документи на землю

Середа, 16 січня 2019, 14:40
Накази про вручення земельних ділянок мають отримати 58 учасників АТО (ООС).
Харківські ветерани та їх родини отримають документи на землю

В Головному управлінні Держгеокадастру у Харківській області повідомили, що 18 січня відбудеться вручення наказів про передачу у власність земельних ділянок. Їх мають отримати 58 учасників АТО (ООС). Це військові Нацгвардії України, ЗСУ та інших військових формувань. 

Зокрема, наказ на виділення землі буде наданий матері загиблого учасника АТО Костянтина Животченко Лідії Василівні. Костянтин народився у Новоселівці Нововодолазького району, брав участь у Революції Гідності, воював у складі батальйону «Айдар», з 2015 року - у 128-й бригаді. Загинув в бою 8 квітня 2016 року в районі селища Опитне поблизу Донецька. Нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). 

Окрім того, серед майбутніх господарів землі - цілі родини учасників АТО (ООС). Так, у заході прийматимуть участь подружжя Ованесянів: Роберт та Олена, а ще батько й син Горшанські: Костянтин та Віктор. Усі земельні ділянки розташовані на території Дергачівської міської ради. Їх цільове призначення: ведення індивідуального садівництва (площею по 0,10 га та 0,12 га). 

Зокрема, буде проведено традиційне жеребкування 228 земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства для учасників АТО (ООС) на території Барвінківського та Балаклійського районів.

comments powered by HyperComments