Вже з 5 лютого абітурієнти можуть реєструватися задля участі в ЗНО

Середа, 23 січня 2019, 17:14
Реєстрація на участь у ЗНО триватиме з 5 лютого по 18 березня, повідомила директорка Департаменту науки та освіти ХОДА Лариса Карпова.
Вже з 5 лютого абітурієнти можуть реєструватися задля участі в ЗНО

За її словами, тести будуть проходити з 21 травня по 13 червня. Результати по ним оголосять 14, 20 та 25 червня. Заплановано, що участь в ЗНО візьме 20 тисяч абітурієнтів Харківщини. Кожен з них може здати тести не більш ніж з чотирьох предметів. Для проведення оцінювання буде організовано сім округів в Балаклії, Ізюмі, Краснограді, Куп’янську, Лозовій, Чугуєві, Харкові. 

За словами Директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександра Сидоренка, результати з трьох навчальних предметів будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію. Учні 11-х класів проходять в самих школах. Всі інші мають пройти реєстрацію на сайті центра оцінювання якості освіти. 

Також Сидоренко підкреслив, що до ЗНО будуть допущені тільки ті абітурієнти, які мають при собі паспорт. Передбачена додаткова сесія тестування для тих абітурієнтів, які були зареєстровані, але не змогли пройти оцінювання. Додаткову сесію проведуть в інтервалі з 26 червня по 12 липня. 12  абітурієнти отримають свої результати. 

comments powered by HyperComments