Харківські музиканти вийдуть на лід 

Понеділок, 4 лютого 2019, 17:16
Музиканти і фігуристи виступатимуть разом в межах унікального проекту Ice Symphony.
Харківські музиканти вийдуть на лід 

9 лютого в Харкові вже в третій раз буде реалізований культурно-спортивний проект Ice Symphony, який не має аналогів в Україні. Перед відвідувачами виступатимуть професійні фігуристи під живу музику МАСО «Слобожанський». Захід відбудеться в Льодовому комплексі «Салтівський лід». Всього заплановано два концерти - на 14: 00 та о 16: 00.   

Заступник директора МАСО «Слобожанський» Олександр Дворниченко розповів, що було непросто поєднати два види мистецтва під одним дахом. Для фігуристів є звичним виходити на лід, чого не скажеш про музикантів. Ідея цього проекту з самого початку була ризиковано, але організатори впорались з технічними труднощами. 

Співорганізаторка заходу Юлія Білецька свою чергу зазначила, що цього разу програма Ice Symphony буде особливо цікавою. Глядачам покажуть поодинокі, парні та групові виступи з елементами акробатики. А музиканти виконають популярні джазові композиції. За словами організаторів, музика, барвисті світлові інсталяції і виступи фігуристів мають справити чимале враження на глядачів.   

comments powered by HyperComments