На Харківщині від вибуху гранати загинув чоловік (фото)

Вівторок, 5 лютого 2019, 14:43
Трагедія сталася в Краснокутському районі, поліція з‘ясовує обставини смерті місцевого мешканця.
На Харківщині від вибуху гранати загинув чоловік (фото)

В селі Чернещина на цвинтарі виявили тіло 43-річного чоловіка, який отримав смертельні травми. Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, причиною став вибух гранати.

Повідомлення про цей інцидент надійшло до відділу поліції 4 лютого о 12:22. На місце прибули співробітники Краснокутського відділу поліції та фахівці вибухотехнічного управління поліції. Правоохоронцями був вилучений металевий спусковий важіль до запалу "УЗРГМ" і частина корпусу гранати

Інформацію зареєстрували в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «самогубство». Правоохоронцями встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо, що протягом останньої доби в Харківській області були виявлені порушення чинного законодавства щодо ведення передвиборчої агітації. Обидва порушення мали стосунок до розміщення агітаційних матеріалів, на яких були відсутні вихідні дані.

Також «Справжня варта» повідомляла, що вчора в приватному будинку Чугуєва сталася пожежа, яка забрала життя двох людей. Одним із загиблих був господар помешкання, особу іншого встановлюють.

comments powered by HyperComments