Від науково-професійного потенціалу залежить потужність держави – Світлична

П'ятниця, 8 лютого 2019, 10:30
Про це голова ХОДА заявила під час зустрічі з викладачами та студентами автомобільно-дорожнього університету
Від науково-професійного потенціалу залежить потужність держави – Світлична

7 лютого голова ХОДА Юлія Світлична обговорила з представниками Харківського національного автомобільно-дорожнього університету питання щодо розвитку дорожньої інфраструктури. Також вона отримала низку питань від студентів й викладачів ХНАДУ. Зокрема, губернаторка відзначила той внесок, який роблять викладачі вишу для ровику харківської науки та освіти.

«Якщо ти думаєш минулим, ти залишаєшся в минулому, – підкреслила вона, – якщо ти думаєш майбутнім, ти завжди будеш в авангарді. Ваш університет – один з таких».

За словами Світличної, вишу є чим пишатися. Він слугує базою розвитку науки Харківської області. Як підкреслила губернаторка, від науково-професійного потенціалу залежить потужність країни. Все через те, що соціально-економічні проблеми знаходять своє вирішення на підставі наукового підходу.

Голова ХОДА розповіла, що від того, як якісно ХНАДУ готує кадри, залежати те, наскільки якісними будуть ремонти доріг. Зараз особливо потрібні кваліфіковані дорожні кадри. Адже за останні три роки зріс об‘єм дорожнього будівництва та ремонту.

Ректор ХНАДУ Анатолій Туренко висловив свою подяку Світличній та відмітив її увагу до університету. Також того дня Світлична вручила нагороду «Заслужений працівник освіти України» першому проректору ХНАДУ Сергію Ходирєву. Також вона надала відзнаки співробітникам вишу. Анатолій Туренко в свою чергу вручив Юлії Світличній звання почесного професора ХНАДУ.

comments powered by HyperComments