Мешканці та гості Харківщини дізнаються про туристичні принади краю через інформаційні табло

Вівторок, 12 лютого 2019, 10:24
Такий промоційний проект для мешканців та гостей області був реалізований в Харкові та його передмісті.
Мешканці та гості Харківщини дізнаються про туристичні принади краю через інформаційні табло

Начальник Управління культури і туризму ХОДА Олег Яцина розповів, що проект з встановлення туристичних табло реалізується сумісно з ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму». Тепер інформація про основні туристичні пам‘ятки розміщується на таких локаціях, як Держпром (майдан Свободи, 5), Харківський обласний палац дитячої та юнацької творчості (вул. Сумська, 37) та стадіон «Металіст» (вул. Плеханівська, 65), а також на двох виходах до офіційних кас з продажу квитків.

Як зазначає Олег Яцина, цей проект буде популяризувати харківський туризм та збільшить наплив туристів, зокрема, в тому числі за рахунок мешканців Харківської області. Він на сьогоднішній день є дуже актуальним. Чимало регіонів України прагнуть встановлювати туристичні вказівники задля розвитку туризму краю. Харківська область в цьому плані не є виключенням.

Інформація на туристичних табло подається українською та англійською мовами. Також їм властивий великий формат. Директорка ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» Валентина Холодок висловила сподівання, що надана інформація буде корисною для всіх – і для туристів, і для місцевих мешканців. На табло зазначено qr-посилання на туристичні сайти «Харківський обласний туристсько-інформаційний центр» і «Мандруй Харківщиною», що дозволить легко знайти до них дорогу.

comments powered by HyperComments