Харків’яни вшанували пам’ять жертв теракту під Палацом спорту (ФОТО)

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 22 лютого 2019, 16:58
Сьогодні в Харкові згадували перемоги і трагедії харківського Євромайдану.
Харків’яни вшанували пам’ять жертв теракту під Палацом спорту (ФОТО)

Харків’яни зібралися біля Палацу спорту, щоб вшанувати пам’ять жертв теракту 2015 року. Саме тоді під час маршу, влаштованому на честь річниці Євромайдану, прогримів вибух. Тоді жертвами проросійських терористів стали четверо харків’ян - Данило Дідик, Микола Мельничук, Вадим Рибальченко та Ігор Толмачов.

В межах мітингу-реквієму відбулася панахида за загиблими. До пам’ятника жертвам теракту присутні підносили квіти та запалювали лампадки. На заході були присутні свідки тих подій. Вони згадували той марш, самих загиблих та теракт, який обірвав їх життя.

Зокрема, під час заходу говорили про хід судового процесу над винуватцями теракту. Прокурор Харківської області Юрій Данильченко розповів про затягування процесу. За його словами, ще в лютому 2017 року прокуратура надала все необхідне для доказу провини підсудних. Але вони постійно зловживають своїми правами та умисно гальмують судовий процес. Вже мало відбутися більше 60 судових засідань, але більше половини було скасовано з вини захисту та підсудних, які раз за разом скаржилися на погане самопочуття.

comments powered by HyperComments