Держава нарешті стала надавати підтримку харківським рятувальникам – Світлична

Понеділок, 25 лютого 2019, 11:15
Про це голова ХОДА заявила 25 лютого під час свого візиту до Красноградського району, де вона відвідала місцевий відділ Головного управління ДСНС України в Харківській області.
Держава нарешті стала надавати підтримку харківським рятувальникам – Світлична

Там Юлія Світлична вручила сертифікати на необхідну оргтехніку та підкреслила, що рятувальники свого часу обрали благородну професію з порятунку людей. За її словами, на Харківський загін ДСНС можна покладатися, адже його співробітники демонструють повну відповідальність та безумовну фаховість.

Також голова ХОДА запевнила, що держава почала надавати підтримку рятувальникам. Останнього року частини ДСНС стали поповнюватися автомобільною технікою, яка була закуплена як за державні, так і за районні кошти. За останній рік Красноградським районним відділом ДСНС було отримано дві нові пожежні автомобілі. Один з них куплений за районні гроші, інший – за бюджетні.

Начальник Красноградського районного відділу ДСНС Костянтин Мудрий розповів, що минулого року районна та обласна адміністрації допомогли придбати новий автомобіль на базі МАЗ. За його словами, він здатен перевезти дев‘ять тонн води. А в поточному році держава надала ще одне авто. Завдяки цим автомобілям підрозділ може більш швидко та якісно реагувати на надзвичайні ситуації. Голова Красноградської РДА Євген Третяков в свою чергу зазначив, що купівля техніки для ДСНС за бюджетні кошти є безпрецедентним першим випадком в Україні.

comments powered by HyperComments