В Харкові затримано серійних квартирних крадіїв (фото)

Четвер, 28 лютого 2019, 12:27
Правоохоронці затримали чоловіків, які грабували харківські квартири.
В Харкові затримано серійних квартирних крадіїв (фото)

26 лютого було затримано чоловіків, які пограбували квартиру на вулиці Новгородській, передає прес-служба Нацполіції в Харківській області. Зловмисники були виявлені недалеко від місця скоєння злочину. За словами старшого оперуповноваженого Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області майора поліції Інни Вернигори, злочинці здійснили проникнення  до квартири після підбору ключа.

З квартири був викрадений ноутбук, планшет, норкова шуба, ювелірні вироби, ікони, гроші та особисті речі мешканців. Злочин був здійснений чоловіками 36 та 40 років. Мешканці Харкова є безробітними. Їх і раніше притягували до кримінальної відповідальності за здійснення майнових злочинів. Одного з них наприкінці липня 2018 року був було затримано за крадіжку та поміщено під варту. Проте він зміг вийти під заставу та не став припиняти свої злочини.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання правоохоронцями було вилучено знаряддя злочинів. Ще були відмички, ноутбуки, планшети, мобільні телефони та інше майно, яке вони здобули злочинним шляхом. Речові докази було вилучено.

Нагадаємо, що в Харківській області внаслідок ДТП постраждали чотири людини. Всього за минулу добу на дорогах регіону сталося 33 аварії. Правоохоронці внесли 182 постанови за порушення Правил дорожнього руху.

Також «Справжня варта» повідомляла, що нещодавно на Харківщині було ліквідовано наркопритон. Його у власній квартирі організувала 29-річна жителька селища Ржавець. В оселі жінки було виявлено посуд з залишками вивареного макового зерна та сім пластикових пляшок, в яких містилась з рідина коричневого кольору.

comments powered by HyperComments