Харків’яни тепер можуть літати до Риму та Мілану прямими рейсами

Вівторок, 12 березня 2019, 15:21
Сьогодні в Харкові відбулося офіційне відкриття прямих рейсів до Рима та Мілана.
Харків’яни тепер можуть літати до Риму та Мілану прямими рейсами

12 березня відбулося приземлення першого літака компанії Ernest Airlines сполученням Рим - Харків. Рейси будуть здійснюватися двічі на тиждень. Переліт буде тривати близько трьох годин. Квитки в один бік будуть коштувати від 65 євро.  

За словами заступника голови ХОДА Марка Беккера, розширення повітряних маршрутів є однією з головних складових розвитку української економіки. А відкриття рейсів до Мілана та Рима призведе до укладення нових взаємин та вирішень нових економічних питань. Також нові туристичні маршрути сприятимуть розвитку міжнародних відносин.  
Президент компанії Ernest Airlines Шаді Ель Таннір розповів, що їх довіра до Харківщини сформована завдяки спільній роботі Посольства Італії в Україні, керівництва Харківської області та аеропорту «Харків». За його словами, відкриття рейсів є серйозним кроком для компанії. Рейси Харків - Рим і Харків - Мілан є найдовшими в їх системі. Для компанії це означає інвестиції у понад 10 мільйонів євро.

Рейси в першу чергу розраховані на українців, що мешкають в Італії, туристів, пасажирів, які прямують до Канади та США, бізнесменів. За словами радника Посольства Італійської Республіки в Україні Джоеля Мелькіорі, нові рейси дадуть додатковий поштовх до розвитку стосунків між студентами обох країн.  

 

comments powered by HyperComments