В аеропорту Ярославського встановили новітню систему автоматизації паркування для автомобілів

Четвер, 21 березня 2019, 17:53
Міжнародний аеропорт «Харків», що належить групі DCH українського бізнесмена Олександра Ярославського, повідомив про встановлення найсучаснішої в Україні системи автоматизації паркування на стоянці для автомобілів пасажирів і гостей аеропорту.
В аеропорту Ярославського встановили новітню систему автоматизації паркування для автомобілів

Як повідомила прес-служба міжнародного аеропорту «Харків», на стоянці для автомобілів почала працювати новітня паркувальна система Skidata. Це автоматичні шлагбауми, автоматизована паркувальна система з контролем доступу на територію, а також нові платіжні касомати, які зроблять оплату більш швидкої і зручної.

«Касомати, які беруть оплату як банківськими картами, так і гривневими купюрами будь-якого номіналу з можливістю повернення здачі, розташовані в терміналі «А» з правої і лівої сторони паркінгу - біля кас 1 і 22. А власники безконтактних карт або гаджетів, що дозволяють безконтактну оплату, можуть розрахуватися за стоянку авто на виїзді з паркінгу, не заходячи в термінал аеропорту», - розповіли про інновації в прес-службі компанії-оператора Міжнародного аеропорту «Харків» «Нью Системс АМ», що входить до групи DCH Олександра Ярославського.

Устаткування працює на українській, англійській, німецькій, французькій, турецькій і арабській мовах. Кожен термінал оснащений кнопкою зв'язку з оператором паркування - вони можуть відповісти на питання гостей про користування системами паркінгу, допомогти з оплатою.

При в'їзді на парковку потрібно зафіксувати час, отримавши паркувальний талон з знаходиться на в'їзді перед шлагбаумом автомата. Якщо тривалість перебування транспортного засобу на паркінгу не перевищує 15 хвилин - послуга стоянки безкоштовна.

Міжнародний аеропорт «Харків» - один з ключових інфраструктурних об'єктів «першої столиці» України і харківського регіону. Інвестиції в його реконструкцію надала група компаній DCH українського бізнесмена Олександра Ярославського в рамках підготовки ключових інфраструктурних об'єктів Харкова до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн ​​доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому.

Стрімке розширення мережі внутрішніх і міжнародних регулярних авіасполучень дозволило харківському аеропорту за підсумками 2018 року встановити нові історичні рекорди. За рік послугами міжнародного аеропорту «Харків» скористалися близько мільйона мандрівників. У 2018 року міжнародний аеропорт «Харків» відкрив 6 нових регулярних рейсів в Лондон, Відень, Дортмунд, Катовіце, Гданськ і Вроцлав, а також сезонні рейси в Тбілісі, Батумі, Мілан, Барселону, Ріміні і Бургас. У 2019 аеропорт Харкова відкриє нові міжнародні рейси до Кракова, Рим, Мілан і Баку, на внутрішніх авіамаршрутах - переліт Харків-Одеса. Загальна кількість вильотів в 2018 році досягло 4 653, і в 2019 році продовжить збільшуватися. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень - Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus, LOT, МАУ, SkyUp і багато інших.

comments powered by HyperComments