На Харківщині з’явиться нова початкова школа та дитсадок – Світлична

Понеділок, 25 березня 2019, 09:29
У майбутньому дитсадку та початковій школі в Пісочині вже монтують покрівлю.
На Харківщині з’явиться нова початкова школа та дитсадок – Світлична

24 березня голова ХОДА Юлія Світлична в межах своєї робочої поїздки ознайомилась з ходом будівництва освітнього комплексу в мікрорайоні «Надія». Зокрема, нею були відзначені високі темпи виконання робіт. За її словами, протягом кількох місяців будівництва були досягнуті хороші результати. У двоповерховому корпусі, де розташується дитячий садок, стартували роботи з облаштування даху. У триповерховому корпусі, де планують розмістити початкову школу на 240 місць, були розпочаті роботи на третьому поверсі.

Зокрема, Юлія Світлична зазначила, що в Пісочині в розпочинаються найбільш важливі соціальні проекти. Саме тут побудували першу в регіону школу з нуля, тут одним з перших був збудований сучасний ФОК. Майбутні школа та дитсадок є уособленням тих змін, що спостерігаються на Харківщині. За словами голови ХОДА, сфера освіти є однією з найголовніших для керівництва регіону.

Як підкреслила Світлична, Харківщина посідає провідне місце за рівнем якості освіти в Україні. Чому приділяється велика увага. Проводиться чимало ремонтів та реконструкцій, будуються нові якісні об’єкти.

За словами Пісочинського селищного голови Олега Чернобая, роботи на освітньому комплексі проводилися без зупинок, в тому числі і взимку. На даний момент робиться все, щоб роботи на об‘єкті були завершені вчасно. Тривають будівельні роботи, паралельно встановлюють комунікації, проводять опалення, монтують вікна, робітники вже почали шпаклювати стіни. Також очікується допомога держави через звернення до державного фонду регіонального розвитку.

 

comments powered by HyperComments