У Харкові пройде наукова конференція, присвячена видатній вченій

Середа, 10 квітня 2019, 14:24
Конференція буде приурочена до 100-річчя з дня народження Любові Малої.
У Харкові пройде наукова конференція, присвячена видатній вченій

11-12 квітня в ДЗ «Національний інститут терапії імені Л.Т. Малої Національної академії медичних наук України» відбудеться «Ювілейні терапевтичні читання. Клінічна та профілактична медицина: досвід та нові напрямки розвитку». Він пройде за участі вчени та висококваліфікованих спеціалістів (терапевтів, кардіологів, гастроентерологів, пульмонологів, нефрологів, епідеміологів, ендокринологів, клінічних фармакологів, лікарів-лаборантів), а також лікарі загальної практики - сімейної медицини.

У рамках конференції також відбудеться виїзне засідання Президії Національної академії медичних наук України, присвячене пам’яті Л.Т. Малої, відкриття бюсту видатної лікарки, а також презентація книги про життя.

В межах заходу відбудуться пленарні доповіді та постерна сесія, де буде обговорене широке коло питань, серед яких - висвітлення ролі Любові Малої в становленні терапевтичної школи науковців та розвиток терапевтичного направлення в науці як у регіоні, так і на державному рівні, участь Інституту терапії імені Л. Т. Малої в розробці основних положень профілактичної медицини та інші.

Урочисте відкриття відбудеться 11 квітня о 12:00.

Початок наукової сесії - 12 квітня о 9:00

comments powered by HyperComments