На Харківщині горіла церква Московського патріархату

Понеділок, 15 квітня 2019, 12:24
Загоряння сталося у Миколаївському храмі напередодні ввечері, 14 квітня.
На Харківщині горіла церква Московського патріархату

Пожежа сталася після проведення служби о 18:43 в місті Люботин, передає "UA: Харків". На той момент в приміщення храму нікого не було. Площа загоряння склала близько 120 кв. м. Внаслідок загоряння обвалився дерев'яний купол. Станом на 20:20 рятувальники продовжували ліквідовувати пожежу. Загоряння було локалізовано о 23:55.

Як передає прес-служба національної поліції Харківської області, про пожежу повідомив  42- річний настоятель Свято-Миколаївського храму. Він розповів про те, що загорівся дах будівлі.

Внаслідок пригоди ніхто з громадян не постраждав. Правоохоронці встановлюють причини пожежі в храмі. За совами речника Держслужби з надзвичайних ситуацій Харківщини Ігоря Лупандіна, на даний момент немає попередніх версій щодо причин займання зараз немає. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Триває перевірка.

Нагадаємо, що нещодавно на Харківщині сталася аварія, внаслідок якої загинув водій іномарки. Чоловік намагався здійснити обгін, проте не зміг впоратися з керуванням.

comments powered by HyperComments