Поліція перевіряє повідомлення про замінування кількох об’єктів у Харкові (доповнено)

Неділя, 21 квітня 2019, 16:31
У день виборів Президента в Харкові «замінували» аеропорт, готель Kharkiv Palace і два торгові центри на Сумській та Героїв Праці.
Поліція перевіряє повідомлення про замінування кількох об’єктів у Харкові (доповнено)

Як повідомили в ГУ НП, інформація про закладення вибухівки надійшла до поліції 21 квітня близько 13:00. За адресами виїхали працівники слідчо-оперативних груп та спеціалісти вибухотехнічного управління. Проводиться евакуація громадян. 

Проводиться огляд приміщень та прилеглої території.

Електронні повідомлення про закладення вибухівки у готелях на проспекті Гагаріна, вулицях Шевченка, Трінклера та Харківських Дивізій надходили до поліції 21 квітня починаючи з 14:40 до 15:30.

 За адресами виїхали працівники слідчо-оперативних груп та спеціалісти вибухотехнічного управління. Проводиться евакуація громадян, огляд приміщень та прилеглої території.

 Всі повідомлення зареєстровані в Журналах єдиного обліку заяв і повідомлень територіальних відділів поліції. 

Нагадаємо, 23 лютого до поліції надійшла інформація про те, що в будівлі залізничного вокзалу на вулиці Привокзальній закладено вибухівку.

У грудні невідомі зателефонували до поліції з повідомленням про замінування суду у селищі міського типу Покотилівка Харківського району.

У червні невідомі постійно повідомляють про мінування бізнес-центрів у Харкові. Так, інформація про те, що в будівлях закладено вибухівку, надійшла до поліції 13 червня. Тоді під загрозою були бізнес-центри на вулицях Академіка Проскури, Свободи, Алчевських, Богдана Хмельницького та Московському проспекті. Перевірка не виявила вибухівки, правоохоронці внесли інформацію про подію до ЄРДР.  

comments powered by HyperComments