У Харківському історичному музеї відновлять виставкову залу

Субота, 1 червня 2019, 15:46
Необхідні кошти для реконструкції виділили з обласного бюджету під час пленарного засідання ХХ сесії Харківської обласної ради.
У Харківському історичному музеї відновлять виставкову залу

Обласним коштом відновлять виставкову залу на першому поверсі Харківського історичного музею ім. М.Ф. Сумцова, де розміщується інтерактивна експозиція «Харківщина з найдавніших часів до сьогодення».

«21 січня наступного року Історичному музею виповнюється 100 років, - відзначив начальник Управління культури і туризму ХОДА Олег Яцина. – Окрім ремонтних робіт у виставковій залі, до цієї дати заплановано низку заходів, у тому числі випуск поштової марки та пам’ятної монети. Відповідні листи ми вже спрямували генеральному директору ПАТ «Укрпошта» та керівництву Національного банку України. Станом на сьогодні питання вирішуються».

Також згідно з рішенням обласної ради збільшено кількість об’єктів культури, які реконструюватимуть у 2019 році.

З обласного бюджету виділено кошти на капітальний ремонт виставкової зали в Лозівській дитячій художній школі. Капітальні роботи проведуть у Близнюківському та Богодухівському районних будинках культури. Кошти виділені також на реконструкцію будівлі клубу в селі Максимівка Богодухівського району та капремонт корпусів Валківського РБК.

comments powered by HyperComments