На харківському підприємстві сталася пожежа

Понеділок, 3 червня 2019, 13:15
На підприємстві з переробки газового конденсату та нафти було ліквідоване загоряння.
На харківському підприємстві сталася пожежа

2 червня о 11:06 надійшла інформація про пожежу, яка сталася в селищі Андріївка Балаклійського району. Як передає ГУ ДСНС України у Харківській області, там розміщується Шебелинське відділення з переробки газового конденсату та нафти Управління переробки газу та газового конденсату АТ «Укргазвидобування».

Пожежа сталася після розливу присадок дизельного палива «ШЕБЕЛЬ» на площі 50 кв.м. Причиною інциденту стало порушення нормальних параметрів роботи в установці технологічного змішування паливних присадок. Рятувальники були на місці вже о 10:47. О 10:55 вони виявили виявили випаровування з люку ємності Е-26, після чого вирішили викликати друге  відділення 15-ї частини. В цей час стався спалах у ємності Е-26 з подальшим загорянням розлитих присадок. Були викликані сили та засоби.

О 11:42 пожежа була локалізована, а о 12:12 – остаточно ліквідована. Внаслідок загоряння ніхто не постраждав. Правоохоронцями проводиться перевірка за фактом пожежі.

Нагадаємо, що харків‘ян попередили про пожежну небезпеку. Відповідне попередження актуальне для багатьох регіонів України.Як передає УкрГідрометцентр, 3 червня на Півночі, Центрі, Півдні, а також на Харківщині та Донеччині переважає надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

comments powered by HyperComments