В Харкові триває «гречкосійство» – на цей політики роздавали ліки

Понеділок, 24 червня 2019, 13:13
Правоохоронцями перевіряються порушення правил розміщення передвиборчої агітації.
В Харкові триває «гречкосійство» – на цей політики роздавали ліки

23 червня о 23:00 до правоохоронців звернувся депутат Харківської міськради VI-го скликання. За його словами, на вулиці Дружби Народів розповсюджували картонні коробки з агітацією на користь кандидата в депутати Верховної Ради. В коробках були ліки. Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, правоохоронцями було вилучено 70  коробки з ліками загальною кількістю 70 шт. Зараз вони встановлюють особу, що займалася їх розповсюдженням.  

До поліцейського відділу також звернувся спостерігач організації «Громадянська мережа  ОПОРА» та повідомив, що при вході у під'їзди до будинку № 59-В на вулиці Гвардійців Широнінців були виявлені агітаційні листівки на користь кандидата у депутати Верховної Ради.

Дергачівський відділ поліції отримав три повідомлення. Спостерігачка «ОПОРИ» повідомила, що в Дергачах на агітаційних білбордах не зазначили виборчий фонд. Також там була відсутня вихідна інформація. Як повідомили в у Відділі комунікації, з початку передвиборчої кампанії вже зареєстровали 29 повідомлень про порушення передвиборчого законодавства.  

 

comments powered by HyperComments