Харківська державна зооветакадемія випустила 269 спеціалістів

Середа, 26 червня 2019, 12:12
Голова ХОДА Юлія Світлична в межах свого візиту до Дергачівського району із привітала молодих спеціалістів із закінченням освіти.
Харківська державна зооветакадемія випустила 269 спеціалістів

Зокрема, Світлична вручила дипломи з відзнакою шести кращим випускникам зооветеринарній академії. Вона висловила сподівання, що надії батьків та викладачів стосовно них виправдаються. Голова ХОДА зазначила, що Харків – це кузня кадрів, які є затребуваними в усіх ланках господарювання. Особливо яскраво це проявляється в аграрній сфері.

Також Світлична розповіла, що Харківська зооветакадемія завжди залишається на належному рівні та випускає хороших спеціалістів. Вона висловила подяку викладачам академії та вручила кращим з них відзнаки ХОДА. Губернаторка закликала батьків вірити у своїх дітей та надавати їм підтримку. А випускникам в свою чергу – успіхів та професійних злетів.  

Випускників також привітав ректор ХДЗВА Дмитро Барановський. За його словами, виш виконав місію з підготовки фахівців для народного господарства. На сьогоднішній день 269 випускників отримають диплом, а шестеро з них – з відзнакою.

comments powered by HyperComments